Wat maakt het voor jou de Liemers?

Wie zijn wij? Wij zijn Natascha Notten en Petra Peters – geboren en getogen in de Liemers – en we zijn op zoek naar de betekenis van de Liemerse leefomgeving volgens de mensen die er wonen.

Wat maakt het voor jou de Liemers?
Wat maakt de Liemers volgens jou uniek? Welke kansen heb jij gekregen in de Liemers of wil je er graag krijgen?

De regio waarin je opgroeit en woont speelt een belangrijke rol in de rest van je leven. Zowel de sociale als ecologische omgeving – dus zowel de mensen als de natuur om je heen - spelen hierbij een rol. Groei je bijvoorbeeld op in een omgeving met een actief verenigingsleven of met veel creativiteit op het gebied van duurzame voedselproductie, dan is de kans groter dat je daar zelf ook mee bezig bent. Maar hoe zit dat nu met de Liemers?

Op basis van onafhankelijk onderzoek halen we verhalen en ervaringen op bij verschillende inwoners van de Liemers: van jong tot oud, van student tot ondernemer of professional. Deze verhalen vormen de basis ingrediënten voor het in beeld brengen van de betekenis van de Liemers.

Woon jij in de Liemers en wil jij hierover met ons in gesprek? We horen graag van je! Mailen mag naar: nataschanotten@gelijkschap.nl